[sanitised]
 

 

Keresés Józsa Gergely Néptánccsoport

szeptember 2019

HKSzCsPSzV


1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Véletlen képek

Egyesületünk a
Déli Kapu Folklórszövetség
tagja!

LinkajánlóKozármisleny
Legfrissebb hírek Kozármislenyrõl
KOZ-MA
Csevegő
Malibu
Két Szekér Fogadó


Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]


IV. Országos Gyermek Néptánc Fesztivál - 2012

"A siker nem kizárólag gazdagság, nem kizárólag hatalom, nem láblógatás a tengerparton, életünk végéig. A siker valami egészen más, és azért van rá óriási szükségünk, hogy a saját irányításunk alatt tartsuk azt, hogy hogyan érezzük magunkat a bőrünkben, a munkánkban, az életünkben. A siker csak rajtunk múlik. A siker nem állapot, hanem folyamatosan teljesítendő feladat. Ahhoz, hogy sikeres lehess, elengedhetetlenül fontos, hogy pontosan definiáld magadnak, hogy számodra mit jelent a siker. Általánosságban elmondható, hogy a siker azt jelenti, hogy elérjük a célunkat. A sikeres ember pedig az, aki rendszeresen eléri a céljait."

Kedves Brigi!
Kedves Kíra!

Tiszta szívemből gratulálok a IV. Országos Gyermek Néptánc Szóló Versenyen való eredményetekhez! Köszönöm a versenyt megelőző kitartó, szorgalmas, minőségi felkészüléseteket, türelmeteket, ami meghozta számotokra az eredményes, sikeres szereplést. Nagyon büszke vagyok rátok!
Sikeres emberek vagytok, hiszen a kitűzött célt elértétek, teljesítettétek. Köszönöm nektek, hogy ennek a sikernek, ha egy picit is, de részese lehetek.
Olyan tudással, tapasztalattal rendelkeztek, ami csak a tiétek. Ezt senki nem tudja elvenni tőletek. Megdolgoztatok érte. Használjátok, alkalmazzátok, amikor csak tehetitek és legyetek rá nagyon büszkék!
Köszönöm Lang – Horváth család áldozatos munkáját! Nekik is szívből gratulálok!
Köszönöm, köszönjük Lencsés Lídia, Szemző Angéla, Baumholczer Angéla és a Józsa Gergely Néptáncegyüttes tagjainak a segítségét, támogatását!

Tisztelettel, szeretettel:

Donovál Zoltán

További képek Galériánkban megtekinthetők.


A múltat idézhetjük dallal és tánccal, mert a szokásokat ápolni jó.
Hagyományainkat őrzik nemzedékek, így az utókornak továbbadható.
Állj meg egy percre itt! Ne hagyd veszni értékeit,
Mert jövője annak lehet, ki megbecsüli gyökereit.