[sanitised]
 

 

Keresés Józsa Gergely Néptánccsoport

szeptember 2019

HKSzCsPSzV


1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Véletlen képek

Egyesületünk a
Déli Kapu Folklórszövetség
tagja!

LinkajánlóKozármisleny
Legfrissebb hírek Kozármislenyrõl
KOZ-MA
Csevegő
Malibu
Két Szekér Fogadó


Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]


Elismerésben részesült Egyesületünk elnöke a Kultúra ünnepén

Elismerések a kultúra ünnepén

A kultúra ünnepén elismerő számos egyesület és személy is oklevelet kapott Baranya megyében, ezzel elismerve a kultúrában végzett munkájukat. A díjazottak között köszönthettük egyesületünk elnökét, Baumholczer Angélát, aki a Határon Túli Magyarok Összművészeti Fesztiváljának önzetlen segítéséért vehette át oklevelét! Gratulálunk!

A magyar kultúra napja Baranya megyei ünnepén, január 21-én a Pécs–Baranyai Kulturális Szövetség Nívódíjat adományozott a Mecsekfaluért Alapítványnak.

A szövetség elismerő oklevelét vehette át a 70 éves Bartók Béla Férfikar, a 70 éves Pécsi Vasutas Koncertfúvós Zenekar, a 60 éves Mecsek Táncegyüttes, a 40 éves Pécsi Vonósok, a 25 éves Daniel Speer Brass rézfúvós kamarazenekar, Kertész Attila Liszt Ferenc-díjas karnagy és Bertók László Kossuth- és József Attila-díjas költő.

A Határokon Túli Magyarságért Alapítvány elismerő oklevelét vehette át a Határon Túli Magyarok Összművészeti Fesztiváljának önzetlen segítéséért, támogatásáért Hegyi Győző polgármester (Egerág), Kovács Győző polgármester (Boda), Vér József polgármester (Bicsérd), Mintál Tibor polgármester (Nagynyárád), Erbné Merkler Csilla, a Nagynyárádi Német Önkormányzat elnöke és Baumholczer Angéla, a Józsa Gergely Néptánccsoport elnöke.

A Baranya Megyei Népművelők Egyesület a Lemle Géza-díjat Sarosácz Mihálynak, a Horvát Nemzetiségi Önkormányzat megyei elnökének adta. A Kórus és Zenekari Szövetség elismerő oklevelét vehette át Rába Mária karnagy, a művészeti középiskola tanára.

  

Forrás: bama.hu

Az eseményről a Duna TV készített riportot: http://nava.hu/id/1383342/


A múltat idézhetjük dallal és tánccal, mert a szokásokat ápolni jó.
Hagyományainkat őrzik nemzedékek, így az utókornak továbbadható.
Állj meg egy percre itt! Ne hagyd veszni értékeit,
Mert jövője annak lehet, ki megbecsüli gyökereit.